tisdag 2 december 2008

Klar!



Eller ja, riktigt njutbar blir den först nästa jul. Men då jävlar.
Står den längre blir det i klass med portvin.

7 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Ni har en dymomaskin! Visst är det roligt att dyma?

Huskorset sa...

Ja! Vi har slitit ut en redan under vårt äkenskap och är inne på vår andra. När den första pajade gick det under en period inte att få tag på någon ny. Jag minns det som en tung tid. Sedan fick jag en födelsedagspresent plus en massa påfyllnigsrullar till och livet återgick till att vara gott.

Anders Sparring sa...

Intressant. Jag har aldrig sett på glögg på det sättet.

Huskorset sa...

Där ser man. Då hoppas jag få bjuda herr Sparring på årgångsglögg någon gång i detta liv.

Vill du sätta en sats har GP ett fint recept som de kör varje år som jag länkat till förut. Det ska stå minst tre, gärna sex veckor, så du har en laddning till jul om du sätter igång nu.

a n k i e f o n t ä n sa...

Men lilla vän. Driver du med oss alla eller är du så här fullständigt full av energi?!

a n k i e f o n t ä n sa...

Ja, där lät jag visst riktigt otrevlig. Som du förstår så är jag bara genuint AVUNDSJUK!!!!!!!!!!!

Huskorset sa...

Kära Ankie, absolut ingen offense taken!

Men visst, glöggen står där den står. Och visst finns det en ton i allt det här av hysteriskt huslig kvinna på gränsen till nervsammanbrott.
Det driver jag med, även om det kanske inte är solklart.

Betänk att jag haft tid, jag börjar jobba kontinuerligt på måndag igen efter låååång tid med varvad a-kassa och ströjobb och det är tammef... på tiden.

Och så tycker jag det är jävligt kul att gegga i köket, det gör jag.